Gaziantep ticaretini canlı tutmak için etkinlikler düzenliyor

GTO tarafından her yıl Gaziantep’te ticareti canlı tutmak için düzenlenen Geleneksel Gaziantep Alışveriş Günleri etkinliğinin bu yıl altıncısı düzenlenecek. Etkinlik 12 Ekim'de başlayacak.

Gaziantep ticaretini canlı tutmak için etkinlikler düzenliyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEP - Gaziantep’te yüzlerce firmanın katılımıyla kentteki ticareti canlı tutmak adına Geleneksel Gaziantep Alışveriş Günleri etkinliği düzenlenecek.

Gaziantep Ticaret Odası(GTO) Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, etkinlik hakkında açıklamalarda bulundu.

Teymur, Gaziantep Alışveriş Günleri ile hem sektörleri hem de vatandaşları kazançlı çıkarmayı hedeflediklerini belirterek, “12 Ekim’de GTO üyeleri fiyatlarını indirecek, böylece hemşehrilerimiz daha uygun fiyatlarla alışveriş yapma imkânı bulacak” dedi.

9 gün sürecek kampanya kapsamında Gaziantep ekonomisinin canlanacağını ifade eden Teymur, GTO üyelerine maksimum indirim oranlarıyla kampanyaya katılma çağrısında bulundu.

TEYMUR: 9 GÜNLÜK KAMPANYAMIZ İLE EKONOMİ CANLANACAK

Teymur, “Gaziantep Alışveriş Günleri ile hem sektörlerimiz hem de hemşehrilerimiz kazansın istiyoruz. Daha uygun fiyatlarla buluşulsun diye GTO üyeleri, tüm Gaziantepliler için 12 Ekim’de fiyatlarını indirecek. Ben inanıyorum ki önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda 9 günlük kampanyamız ile ekonomi canlanacak, hem üyelerimiz hem de hemşehrilerimiz için kazan kazan durumu oluşacak. Ben bu vesileyle bütün üyelerimizi belirleyebilecekleri maksimum indirim oranlarıyla kampanyaya katılmaya, hemşehrilerimizi de 12 Ekim itibarıyla bu özel indirimlerden yararlanmaya davet ediyorum. Kampanyaya dâhil olmak isteyen üyelerimiz ve indirim oranları ile indirim yapan mağazaları görmek isteyen hemşehrilerimiz https://alisveris.gto.org.tr/ adresini ziyaret edebilir.” dedi.

Gaziantep ticaretini canlı tutmak için etkinlikler düzenliyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.